ABOUT US

Fyda Bedsheet Boutique adalah sebuah butik yang menjual cadar-cadar yang bermutu tinggi sebagai produk utama jualan butik ini selain produk-produk lain.

Kami menjanjikan kepuasan pada semua pembeli dan menawarkan harga yang amat berpatutan kepada semua pelanggan-pelanggan kami.

Kepada sesiapa yang berminat dengan produk kami, cepat bertindak dengan memesan produk yang anda berkenan kerana anda tidak akan dapat harga yang kami tawarkan di kedai-kedai lain.

Walaupun Butik Cadar Fyda merupakan sebuah butik berkonsepkan maya, namun, produk kami amat bermutu tinggi dan harga kami juga amat berpatutan.

Cadar-cadar yang dipamerkan merupakan set-set cadar 100% kapas, ia dihasilkan dengan kepadatan (kiraan benang) kapas yang tinggi dan berkualiti. Jenama-jenama terkenal seperti SATINNI, LATINA menjadi pilihan di butik kami ini.

Selain menjual cadar, kami juga merancang untuk menjual produk2 lain di masa akan datang. Tunggu saja kemunculan produk2 kami itu.

Kami juga menawarkan hadiah saguhati kepada sesiapa saja yang melawat laman kami ini dengan menawarkan Ebook secara percuma! Bagi mereka yang ingin mendapatkan Ebook percuma yang kami tawarkan, anda hanya perlu meninggalkan alamat emel anda di ruangan comment di halaman EBook Percuma dan kami akan hantarkan kepada anda Ebook kami yang tentunya menarik.

Tunggu apa lagi, segera hubungi kami dan anda mungkin berpeluang mendapat diskaun dari kami!

%d bloggers like this: